Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στον ΕΛΓΑ ο Τ. Δημητρουλόπουλος για τις αποζημιώσεις από τον παγετό


 Άμεσα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσης  των πορισμάτων από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τον  ΕΛΓΑ μετά από τους παγετούς του  περασμένου Δεκεμβρίου και του Μαρτίου του τρέχοντος έτους...
  
      Αυτά  διαβεβαίωσε ο Διοικητής του ΕΛΓΑ, κ. Θόδωρος Σαρρής τον Βουλευτή κ. Τάκη Δημητρουλόπουλο κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του χθες.  
      Ο κ. Δημητρουλόπουλος ανταποκρινόμενος στα αιτήματα του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, καθώς και του αγροτικού συνεταιρισμού «Αρωγή» σχετικά με τη ζημιά που έχουν υποστεί οι παραγωγοί ελαιοδέντρων και εσπεριδοειδών των περιοχών των Δήμων Κρέστενας- Ανδρίτσαινας, Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου από τονπαγετό του Δεκεμβρίου 2010 και της 8 και 9 Μαρτίου του 2011,  συνάντησε τον Διοικητή του ΕΛΓΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των διαδικασιών. 
      Ο κ. Δημητρουλόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη  του ότι ο ΕΛΓΑ θα δώσει άμεσα  λύση στο πρόβλημα των παραγωγών της Ηλείας και τόνισε, ότι η νέα Διοίκηση του Οργανισμού κάτω από δύσκολες συνθήκες επιτελεί με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, από ότι στο παρελθόν, το δύσκολο και υπεύθυνο έργο των αποζημιώσεων από τις φυσικές καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση