Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η καρδιά της μόδας χτυπά στην Τεχνόπολη


Φέτος, γιορτάζουμε τη 13η Ελληνική «Εβδομάδα Μόδας» και παράλληλα, στηρίζουμε το ελληνικό «Make-A-Wish» Foundation στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων...

Η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ξεκινά την Τετάρτη 30 Μαρτίου και μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου θα χορτάσουμε επιδείξεις μόδας από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, εκθέσεις φωτογραφίας από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους, διάφορα workshops για επίδοξους μόδιστρους που θέλουν να «μπουν» στον χώρο και charity events με σκοπό την ενίσχυση του ελληνικού προγράμματος της φιλανθρωπικής μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης «Make-A-Wish».
Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, στον χώρο της Τεχνόπολης θα λειτουργεί Night Boutique όπου το κοινό θα μπορεί να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ των σχεδιαστών σε χαμηλές τιμές.
Στην εβδομάδα μόδας θα γίνουν επιδείξεις από τους Andria, Aslanis, Corina Vladescu, Delight, Dimitris Dassios, Dimitri Zafirou, Empire by Alice Marie Hajipanayi, Evangelos Kavathas, Katerina Alexandraki, Kathy Heyndels, Lukas, Makis Tselios, Mina Stone, Nikos – Takis, Cristina Nitopi, Panos Apergis, Sotiris Georgiou, Paris Valtadoros και Vassilios Kostetsos. Για το πλήρες πρόγραμμα των events απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Athens Fashion.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 8 μ.μ. από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Πληροφορίες: Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Αθήνα, 210-3461589, 210-3467322, www.athens-fashion.gr. Είσοδος 50ευρώ (Α’ σειρά), 30 ευρώ (Β’, Γ’ και Δ’ σειρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση