Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο καυτός...υπερσιβηρικός


Οταν πριν από επτά χρόνια η 18χρονη τότε Ιρίνα Σαικισλισλάμοβα κέρδιζε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στο Τσελιαμπίνσκ κανείς δεν φανταζόταν, ούτε η ίδια, ότι λίγα χρόνια αργότερα θα ήταν το πιο καυτό όνομα στις διεθνείς πασαρέλες, ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα και η αγαπημένη ενός ποδοσφαιριστή - σταρ...



Σήμερα η κατά κόσμον Ιρίνα Σάικ - γιατί ακόμα και η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να κάνει καριέρα με το όνομα Σαικισλισλάμοβα - τα έχει όλα και φαίνεται να το απολαμβάνει.



Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις έξι μηνών η Ιρίνα Σάικ, κατάφερε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρείας εσωρούχων, να βάλει...τα φτερά των αγγέλων της Victoria's Secret κάτι που άλλα μοντέλα παλεύουν χρόνια για να το καταφέρουν, και να φωτογραφηθεί δύο τουλάχιστον φορές για το περιοδικό Sports Illustrated.



Κι όλα αυτά πριν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της, όπως αποκαλεί τον διάσημο πορτογάλο διεθνή Κριστιάν Ρονάλντο που δείχνει να έχει ηρεμήσει μέσα στην καυτή αγκαλιά του μοντέλου από τη Ρωσία.



Μόλις πριν από λίγες μέρες η Ιρίνα Σάικ φωτογραφήθηκε για την σειρά μαγιό της εταιρείας Luli Fama.






     real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση