Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πάγκαλος: "Κακομαθημένοι και μικροαστικοί" οι Έλληνες

"Αποτυχημένους κομμουνιστές" χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ για το ενδεχόμενο της κοινωνικής εξέγερσης ο ίδιος είπε: " Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων;"."..
Δεν ζητούσαν να με εμποδίσουν να μιλήσω, θα το καταλάβαινα. Θέλανε να φύγω από την αίθουσα. Μου απαγόρευαν να είμαι σε μια αίθουσα, γιατί είμαι εγώ και γιατί εκείνοι είχαν αποφασίσει ότι κάποιος σαν και εμένα δεν έχει δικαίωμα να δει ένα έργο του Γαβρά στο Παρίσι", είπε στο περιοδικόCrash ο Θ. Πάγκαλος.

"Τι άλλο έκαναν οι Ες Ες όταν έμπαιναν σε μια αίθουσα; Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν όλοι οι Εβραίοι και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο χιτλερισμός στη Γερμανία", προσέθεσε.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά των πολιτικών, τονίζει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από συναδέλφους του για το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα "τα κτήνη που έδειραν τον Κ. Χατζηδάκη".

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημειώνει ότι Συνασπισμός και ΚΚΕ έχουν δυσανάλογη παρουσία στον τύπο και στη διανόηση (κάνει λόγο για μορφή δικτατορίας στους συγκεκριμένους χώρους), την ώρα που στον κόσμο είναι ανύπαρκτα και προέβλεψε ότι ο Συνασπισμός δεν θα μπει στη βουλή.

"Εγώ το προβλέπω αυτό και θα τελειώσει αυτό το αστείο" δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για τους συνδικαλιστές και για το ότι το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" δεν τον συμπαθεί, ο κ. Πάγκαλος απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο δημοσίους υπαλλήλους, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είπε κανέναν "κοπρίτη", αλλά μίλησε μόνο για αυτούς που διορίζονται με ρουσφέτι.

Αναφερόμενος για το αν υπάρχει πιθανότητα μεγάλης κοινωνικής εξέγερσης ακόμα και από τα στρώματα του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το αποκλείει.

"Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων; Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω τέτοια πράγματα. Πραγματικά ο κάθε λαός έχει δικαίωμα να αυτοκτονήσει, αλλά εξέγερση λαού ο οποίος είναι ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω.." σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.

Τέλος ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές τις οποίες χαρακτηρίζει αυτοκτονία.

cosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση