Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Paranoise Radio Party


Η ομάδα του Paranoise Radio έπειτα από πολλές και συνεχείς εκκλίσεις των φίλων του όλα αυτά τα χρόνια, κατηφορίζει για πρώτη φορά προς τον Νότο για ένα μεγάλο Party στην Αθήνα!

Γνωρίζοντας ότι πολλοί φίλοι ακροατές και παραγωγοί από την πρωτεύουσα αναμένουν πως και πως αυτήν την στιγμή, είμαστε πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι επίλεκτοι βόρειοι και νότιοι paranoisers ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί και με την δικιά σας hyper διάθεση για ένα upper party την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Bar πάνω από το Βios!
7 παραγωγοί του σταθμού πρόκειται να επελάσουν στα decks του Bios bar με σκοπό να διαδώσουν με τον ιδανικό τρόπο και να μοιραστούν μαζί με εσάς τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά tunes της σύγχρονης χορευτικής αστικής μουσικής, παίζοντας κομμάτια ολόφρεσκα και ανωτέρας αισθητικής που σε ελάχιστα events στην χώρα μας μπορoύμε να ακούμε.
Την ερχόμενη Παρασκευή 15 του μηνός λοιπόν Dubstep, Grime, Funky, 2-Step, Drum 'n' Bass θα έχουν ολονυκτία, καταλαμβάνοντας τα ηχεία, κατακλύζοντας τον χώρο του Bios και προκαλώντας αστείρευτη ενέργεια και ασυγκράτητα bass vibes στους παρεβρισκόμενους με σκοπό την απογείωση!
Tα μπασάτα grooves and feelings στο Βar πάνω από το Bios θα προσφέρουν οι SantoKill EmilPlugheadChriz, MargasvNikoss,Mr.Z. Οι πρώτες μουσικές δονήσεις θα γίνουν αντιληπτές στις 22.00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν. just be there bass loverz..
σετς by:Santo & Kill Emil
The Plughead
Chriz
Margasv & Nikoss
Mr Z
starts: 22.00
free entrance

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση