Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Ήξερα πάρα πολύ καλά τι γυρνάω»

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του DVD της, η Πετρούλα μιλάει για την εμπειρία της, την πολιτική, το ρεπορτάζ της αλλά και για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, ήταν πολύ αγχωμένη λίγο πριν από το γύρισμα: «Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου: “Ρε συ Πετρούλα, αφού εκεί θα είσαι. Υπάρχει περίπτωση να σε πηδ@%*^?ν και να μην το καταλάβεις;”. Δηλαδή, τι θα μου έλεγαν; “Πετρούλα, κάτι σου έπεσε”; Κι εγώ θα έλεγα: “πού, πού;”; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Αλλά όλη η παραγωγή τής ανήκει: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ας πούμε
απλώς ότι μου έδιναν "Χ" χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν "Χ" επί 2. Επίσης, μιλήσαμε για όλα τα υπόλοιπα. Τα κείμενα (τα οποία έχω σκεφτεί κι έχω γράψει όλα μόνη μου), τις στάσεις που κάνω (επέλεξα τις 12 πιο πικάντικες), ακόμη και τη σκηνοθεσία (την οποία έκανα σχεδόν όλη εγώ). Ήξερα πάρα πολύ καλά τι γυρνάω».

Το κορίτσι έχει στόχους και μάλιστα υψηλούς... Θέλει να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια και να πάρει συνέντευξη από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν: «Επόμενος στόχος μου είναι να γίνω πολεμική ανταποκρίτρια. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάτι διαφορετικό. Και, ναι, αφού ρωτάς, αυτά που κάνω στον Όλι Ρεν, θα τα έκανα πολύ άνετα και στον Οσάμα Μπιν Λάντεν».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση