Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς Καραγκούνη με Αρη

Τελικά πιο σοβαρές απ' ότι περίμεναν αποδείχθηκαν οι ενοχλήσεις στον ώμο του Γιώργου Καραγκούνη. Μετά τις εξετάσεις ο "τυπάρας" θα απουσιάσει από το ματς με τον Αρη. Αγωνία Φερέιρα και για Μπουμσόνγκ.Ανέλπιστη για την τεχνική ηγεσία έμελλε να είναι η περίπτωση Καραγκούνη, αφού ο Ελληνας διεθνής μέσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα δώσει το παρών στο ματς του Σαββάτου (19:30) με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.



Οι ενοχλήσεις στον ώμο αποδείχθηκαν πιο έντονες και μετά από εξετάσεις φαίνεται πως θα είναι προτιμότερο να απουσιάσει κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".
Ο εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού" ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και με δεδομένο ότι ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο τις τελευταίες μέρες, πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Επομένως ο 65χρονος τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επόμενο ματς με την Καβάλα, για την 18η αγωνιστική.
Αγωνία για τον Μπουμσόνγκ και πάλι
Παράλληλα ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει αγωνία για την εξέλιξη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος επίσης γυμνάστηκε ατομικά την Πέμπτη. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στη φτέρνα πριν από την αναμέτρηση στα Πηγάδια με την Σκόντα Ξάνθη και φαίνεται πως ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.
Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση την Παρασκευή, με τα ποσοστά ωστόσο να είναι υπέρ του να δώσει το παρών σε ένα ακόμα κρίσιμο ματς για το "τριφύλλι".
Αγωνιστικά, στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρώτα "ζέσταμα" και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση