Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τους έκοψαν την θέρμανση διότι δεν πληρώνουν

Τουρτουρίζουν από το κρύο τους τελευταίους μήνες 500 περίπου οικογένειες στο Βόλο καθώς αδυνατούν να αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους και η εταιρία διέκοψε την παροχή του φυσικού αερίου. 

Οι οφειλές αγγίζουν τα 500 έως και τα 600 ευρώ για κάθε νοικοκυριό, ωστόσο οι τσέπες είναι άδειες για να αντεπεξέλθουν σ’ αυτή τους την υποχρέωση. 



Η εταιρία παροχής φυσικού αερίου διέκοψε την παροχή του αερίου στους παρόχους αυτούς, αφού τους ειδοποίησε το πρώτο δίμηνο για τις οφειλές τους. 

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα, Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλίας, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. «Από τους 18.000 παρόχους διακόπηκε το φυσικό αέριο οικιακής χρήσης σε 500 από αυτούς. Ενημερώσαμε το πρώτο δίμηνο για τις οφειλές, πέρασε και το δεύτερο δίμηνο και δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Ακόμη τους ψάχνουμε τουλάχιστον για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα διακανονισμό», σημείωσε ο κ. Μπακούρας.

Ο ίδιος, υπολογίζοντας ένα μέσο όρο των οφειλών, ανέφερε πως σχεδόν κάθε νοικοκυριό από αυτά που τους κόπηκε η παροχή του φυσικού αερίου χρωστά από 500 έως και 600 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση