Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ Μπερλουσκόνι"


Η 29χρονη καλλονή τηλεπερσόνα Σάρα Τομάζι, γνωστή για τις σχέσεις της
με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές όπως ο Ροναλντίνιο εξήγησε ότι βρέθηκε καλεσμένη στην πολυτελή κατοικία Παλάτσο Γκρατσιόλη στη Ρώμη από τον επιχειρηματία και στενό φίλο του Μπερλουσκόνι, Τζανπάολο Ταραντίνι. «Ο Μπερλουσκόνι...


εντυπωσιάστηκε από μένα και την εμφάνιση μου. Μου είπε ότι είμαι όμορφη αλλά και έξυπνη, γι’ αυτό και πρέπει να ασχοληθώ με την πολιτική. Μου είπε ότι θα έχω σταθερό εισόδημα. Εγώ όμως του απάντησα ότι ενδιαφέρομαι μονάχα να γίνω ηθοποιός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τομάζι.

Συνέχισε δε αποκαλύπτοντας ότι συμμετείχε και σε άλλο ένα πάρτι του πρωθυπουργού σε κατοικία του στο Μιλάνο. «Υπήρχαν πολλές ωραίες κοπέλες και κάποιες έμειναν εκεί τη νύχτα. Είδα άτομα να μπαινοβγαίνουν συνέχεια σε δωμάτια. Θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα εκεί μέσα.»

Οι αποκαλύψεις της τηλεπερσόνας αποτελούν νέο χτύπημα για τον Μπερλουσκόνι, δυο ημέρες αφότου οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν κρυφό τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε για να καταθέτει τα ποσά στα escort girls.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση