Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δολοφόνο της μουσικής χαρακτηρίζει ο Jon Bon Jovi τον ιδιοκτήτη της Apple

Της παλιάς σχολής φαίνεται πως είναι ο Jon Bon Jovi ο οποίος δεν δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά τον ιδιοκτήτη της Apple, Steve Jobs για "δολοφονία" της μουσικής...

Ο frontman των Bon Jovi μίλησε στους Sunday Times και χαρακτήρισε τους νέους ακροατές ως στερημένους. "Τα παιδιά στις μέρες μας δεν έχουν ζήσει την εμπειρία να βάζεις τα ακουστικά σου, να κρατάς στα χέρια σου το εξώφυλο του δίσκου, να κλείνεις τα μάτια σου και να χάνεσαι στη μουσική", τόνισε ο 49χρονος τραγουδιστής και συνέχισε, "Ούτε γνωρίζουν την γοητεία του να αγοράζουν ένα δίσκο κρίνοντας μόνο από το εξώφυλλο, χωρίς να ξέρουν τι μουσική έχει μέσα".

Ο Jon Bon Jovi μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως ...γέρο. "Δεν θέλω να ακούγομαι σαν γέρος αλλά είμαι και σημειώστε τα λόγια μου. Σε μία γενιά από τώρα ο κόσμος θα αναρωτιέται τι πήγε στραβά. Ο Steve Jobs είναι προσωπικά υπεύθυνος για την εξόντωση της μουσικής βιομηχανίας".

Ο Αμερικανός μουσικός αναφέρεται φυσικά στα περίφημα iTunes που κυριολεκτικά έχουν φέρει επανάσταση στη μουσική βιομηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση