Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Με ένα μικρό τερατάκι στη σκηνή η Lady Gaga

Κι όμως κυρίες και κύριοι, και η Stefani Germanotta, κατά κόσμον Lady Gaga κλαίει… Μπορεί η αδυσώπητη βιομηχανία της σόουμπιζ να της έχει κατασκευάσει ένα ψυχρό, αλλόκοτο και πρωτόγνωρο προφίλ, ωστόσο πίσω από όλη αυτή την «καρναβαλική» πανοπλία, κρύβεται μια ευαίσθητη κοπέλα που μπορεί ακόμη και να κλάψει στη θέαση ενός μικρού παιδιού...


Οι «Little Monsters», όπως αρέσκεται στο να αποκαλεί τους θαυμαστές της το απόλυτο fashion icon της εποχής μας, είναι γνωστό πως την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μετά το σύντομο πέρασμά της από τα catwalks στην εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η Lady πέταξε για το Τορόντο του Καναδά με ιδιωτικό τζετ, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια συναυλία.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας λοιπόν, η τραγουδίστρια ανέβασε στην πίστα την δεκάχρονη Maria Aragon, μια φανατική θαυμάστριά της, και ερμήνευσαν μαζί, μπροστά σε 20.000 κόσμου το τραγούδι Born This Way.

Gaga και Aragon ένωσαν τις δυνάμεις τους πάνω σε ένα πιάνο επί σκηνής, και πραγματικά άφησαν το πλήθος που τις παρακολουθούσε καρέ καρέ, με το στόμα ανοιχτό!

Ωστόσο, η στιγμή που η δεκάχρονη πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε τις πρώτες νότες από το στόμα της, η εκκεντρική «μύθος» της ποπ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά σε όλους.

«Η μικρή είναι μια superstar», δήλωσε στο τέλος η δακρύβρεχτη Gaga, αγκαλιάζοντας με τον πιο θερμό τρόπο την τρισευτυχισμένη Aragon.

Η μικρή Maria έχει γίνει άκρως δημοφιλής από την παρουσία της στο youtube και τα άπειρα «χτυπήματα» που δέχεται ένα βιντεάκι της, το οποίο απαθανατίζει την προσπάθειά της να ερμηνεύσει παρέα με ένα πιάνο το τραγούδι της Gaga.

Αυτή την εικόνα κρατήστε την, γιατί και η ίδια η Lady Gaga θα έχει να τη θυμάται…






 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση