Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ (αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων-Αμφιθέατρο) αιμοδοσία για τη δημιουργία πιστωτικής τράπεζας αίματος με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σπουδαστών και με τη συνδρομή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου...
Το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα υπάρχει για τις ανάγκες των σπουδαστών, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού και τους συγγενείς τους Ά βαθμού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του αμφιθεάτρου από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.
Η αιμοδοσία απευθύνεται και στη τοπική κοινωνία του Πύργου.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του ΤΕΙ Πύργου από τις 9:00 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι.
Η χώρα μας είναι γνωστό ότι πάσχει στον τομέα της αιμοδοσίας. Ως σπουδαστές και νέοι άνθρωποι πρέπει να γίνουμε πρωταγωνιστές σε τέτοιες ενέργειες που αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το συνάνθρωπο.
Όσοι σπουδαστές και όχι μόνο, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία αρκεί να μην έχουν καταναλώσει την προηγούμενη ημέρα αλκοόλ και να είναι ξεκούραστοι.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση