Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ραπτομηχανές.Τραπέζια.


Μου θύμισα την παλιά μου ραπτομηχανή προχθές που έψαχνα στην αποθήκη μου. Είχα στο μυαλό μου και μια πελάτισσα που μου ζήτησε να της σκεφτώ κάτι για τη δική της παλιά ραπτομηχανή και έτσι έκατσα να γκουγκλάρω για ραπτομηχανές. Τα αποτελέσματα δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, υπό την έννοια ότι όλοι τραπέζια έφτιαχναν, αλλά τότε σκέφτηκα ότι ακόμα και αυτό, ενώ φαίνεται παρωχημένο, είναι ακόμα και τώρα μια πολύ όμορφη και χρήσιμη λύση. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τραπέζια φτιάχνει ο κόσμος εκεί έξω και πως...
Αν έφτιαξες και εσύ κάποιο, στείλτο.
Για σκέψου το αν έχεις ήδη έναν παλιό κάπου καταχωνιασμένο.
rdeco_sewingmachine_garden_tableΤραπεζάκι εξοχής, δε το συζητώ. Τέλειο!
rdeco_sewingmachine_endside_tableΜε μια ώρα πήγαινε-έλα σε ένα τζαμά και ένα τενεκεδάκι χρώμα, να ένα τραπέζι για το πλάι του καναπέ σου.
rdeco_sewingmachine_kitchenΕδώ βλέπεις πως θα μπορούσες να αντικαταστήσεις τη νησίδα της κουζίνας ή να προσθέσεις ένα βοηθητικό πάγκο, για χρήση και ομορφιά.
rdeco_Sewing-dining-tableΑυτό από πάνω το καπάκι, είναι από το Ikea. Βέβαια διαφωνώ με την διεύθυνση που βιδώθηκε το ένα πάνω στο άλλο, αλλά είναι πολύ καλό για ένα τραπέζι σε κουζίνα ή τραπεζαρία.
rdeco_sewingmachine_hackΕδώ έβαλαν το τραπέζι από ραπτομηχανή στην κουζίνα, μόνο που κράτησαν τη βάση του ή έφτιαξαν άλλη και μέσα έγινε θήκη. Και από πάνω; Τζάμι.
rdeco_SinkΤο hot σημείο της υπόθεσης μετά το πρώτο, είναι αυτός ο νιπτήρας με βάση το τραπέζι της ραπτομηχανής.

rebeco.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση